Usoro nrụpụta teepu BOPP

Naanị, teepu BOPP abụghị ihe ọ bụla ma ọ bụghị ihe nkiri polypropylene nke ejiri nrapado/gluu kpuchie.BOPP pụtara Biaxial Oriented Polypropylene.Na, ọdịdị siri ike nke polymer thermoplastic a na-eme ka ọ dị mma maka nkwakọ ngwaahịa yana ụlọ ọrụ na-ede aha.Site na igbe katọn gaa na mkpuchi ihe na ihe ịchọ mma, teepu BOPP emeela akara ha a na-apụghị imeri emeri na ụlọ ọrụ nkwakọ ngwaahịa.Ọfọn, ọ bụghị naanị ebe a, mana teepu BOPP na-arụ ọrụ nke ọma na ụlọ ọrụ E-azụmahịa na-eto ngwa ngwa.Ọ naghị eju anyị anya.A sị ka e kwuwe, site na ụdị agba aja aja dị iche iche ruo na teepu mara mma na ụdị mbipụta, ị nwere ike iji ngwugwu gị na-egwu gburugburu nke ọma, jiri teepu BOPP.

Ugbu a, ọ bụ na ị chọghị ka esi emepụta teepu ndị a na-ejikarị eme ihe?Ka m na-ejegharị gị site na nhazi usoro nke teepu BOPP.

Usoro BOPP-1

1. Ịmepụta ndepụta na-adịghị akwụsị akwụsị.
A na-ebunye ihe nkiri plastik nke polypropylene mpịakọta na igwe a na-akpọ unwinder.N'ebe a, a na-edobe eriri teepu nrapado n'akụkụ njedebe nke akwụkwọ mpịakọta ọ bụla.A na-eme nke a iji jikọọ otu mpịakọta na nke ọzọ.N'ụzọ dị otú a, a na-emepụta ihe oriri na-adịghị akwụsị akwụsị na ahịrị mmepụta.

A na-eji polypropylene eme ihe n'elu ihe ndị ọzọ ka ọ na-eguzogide okpomọkụ dị elu na ihe mgbaze.Ọzọkwa, ọ na-emesi obi ike na nha dị nro na otu.N'ihi ya, n'ịhụ na inogide na ahụkebe mma nke BOPP teepu na njedebe.

2. Ịtụgharị ihe nkiri BOPP n'ime teepu BOPP.
Tupu anyị aga n'ihu, agbaze ọkụ na-abụkarị nke roba sịntetik mejupụtara.Rubber na-etolite njikọ siri ike ngwa ngwa n'elu elu dị iche iche na nke a na-enye teepu BOPP ike ike ọ na-ekwu.Na mgbakwunye, mgbaze na-ekpo ọkụ nwekwara ihe nchebe UV na Antioxidants iji gbochie ihicha, ịcha agba, na ịka nká nke nrapado.

Mgbe emechara mgbaze ahụ n'otu ọnọdụ okpomọkụ, a na-agbanye ọkụ na-ekpo ọkụ n'ime igwe a na-akpọ gluer.N'ebe a, a na-ehichapụ iberibe ihe ndị ahụ dị ukwuu tupu ha atụgharị ya na fim ahụ.Igwe ihe na-eme ka ọ dị jụụ ga-ahụ na ike nke nrapado na ihe mmetụta kọmputa ga-eme ka ọ bụrụ ọbụna uwe nke nrapado na ihe nkiri BOPP.

3. Na-emegharị usoro ahụ.
Ozugbo etinyere gluu n'akụkụ teepu BOPP, a na-atụgharị ọrụ BOPP na spools.N'ebe a, mma ahụ na-ekewa teepu na ebe nkwụsị.Ebe mgbawa bụ ebe a na-ejikọta akwụkwọ mpịakọta ndị ahụ na mbido mbụ.Ọzọkwa, slitters na-ekewa ọrụ spool ndị a n'ime obosara achọrọ ma jiri taabụ mechie nsọtụ ya.

N'ikpeazụ, igwe ahụ na-ebupụ mpịakọta teepu emechara n'ụdị dị njikere iji.Ihe dị iche iche nke teepu BOPP, agba, nghọta, ma ọ bụ ebipụta, na-enweta usoro mgbe a na-ekpuchi ihe nrapado na ihe nkiri ahụ.Ugbu a, ị gaghị ekweta na n'agbanyeghị na ọ bụ ihe a na-eleghara anya, teepu nkwakọ ngwaahịa dị oke mkpa na usoro nkwakọ ngwaahịa?

BOPP-usoro-2


Oge nzipu: Jun-10-2022